Kolekcia New Orleans od OPI – Viacfarebné laky na nechty na jar 2016

Nadchádzajúca jar sa predstaví ako skutočne farebná v kolekciách dizajnérov a niektorých najpopulárnejších značiek. Dostávame mnoho oznámení o kozmetike v pastelových a intenzívnych, tmavých, živých a slnečných farbách. Čo si pre nás pripravili OPI Nails pre jar 2016? Ktoré laky na nechty z kolekcie New Orleans budú vládnuť nadchádzajúcej jari?

OPI je svetovoznámou značkou, ovládajúcou výrobu a predaj lakov na nechty. Vo svojej bohatej ponuke majú takmer 300 farieb produktov na nechty, ktoré majú nie len nádherný lesk, ale sú aj odolné voči opotrebovaniu. Laky na nechty OPI sú favoritmi najväčších celebrít. Sú inšpiráciou stylistov a dizajnérov, pretože v každej fľaštičke je ukrytý sľub nadčasového štýlu a dokonalosti. Bude kolekcia New Orleans rovnaká?

Najnovšia kolekcia lakov na nechty od OPI Nails pre nadchádzajúcu jar má dvanásť nových farieb, inšpirovaných charakterom New Orleansu. Toto mesto je – energické, prívetivé, šarmantné, snie ako jazz a vonia ako skvelá káva – a teraz sa stalo inšpiráciou na vytvorenie kolekcie lakov na nechty s rovnakým charakterom. Dvanásť nových farieb z kolekcie New Orleans by malo byť prejavom úcty voči výnimočnému duchu jedného z mnohých miest Louisiany. Cítite jazz vo farbách?

Kolekcia New Orleans od OPI je radom dvanástich nových lakov na nechty, ktoré budú dostupné v dvoch verziách. Laky na nechty budú na predaj v klasickej verzii a v systéme GelColour od OPI. Aké farby nájdeme v kolekcii?

  1. Let Me Bayou a Drink – nepatrná púdrová ružová
  2. Humidi-Tea – svetlá hnedá v odtieni bielej kávy
  3. Suzi Nails New Orleans – tmavá, klasická ružová
  4. I Manicure for Beads – intenzívna fialová
  5. Spare Me a French Quarter? – slivková
  6. She’s a Bad Muffuletta! – malinová
  7. Got Myself into a Jam-balaya – tmavá púdrová ružová
  8. Crawfishin‘ for a Compliment – béžová v odtieni ružovej
  9. Take a Right On Bourbon – klasický sivá
  10. I’m Sooo Swamped – intenzívna, tmavá zelená
  11. Rich Girls & Po-Boys – tmavý odtieň blankytnej
  12. Show Us Your Tips! – modrá v odtieni fialovej

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *